Ga verder naar de inhoud

Zelfs Corona houdt ons niet tegen

Sinds 1 mei worden de Belisol showrooms in Geel en Turnhout geleid door twee nieuwe gezichten. Frank Hansen en zijn vrouw Els Pynenborg namen in volle coronatijd het roer over en zijn vastberaden om de showrooms op korte termijn naar een nog hoger niveau te tillen.

“We leggen een zeer sterke focus op service. Zowel voor, tijdens als na verkoop”, vertelt Frank.

Frank en Els zijn vastbesloten om de showrooms in Geel en Turnhout een nieuw elan te geven. Gedreven door hun Kempische mentaliteit zullen de nieuwe zaakvoerders met volle goesting de mensen uit de regio bijstaan en helpen met hun renovatie- of nieuwbouwprojecten.

Frank: “We focussen ons in eerste instantie 100 % op service en service na verkoop. Klanten moeten het gevoel hebben dat ze altijd bij Belisol Kempen terechtkunnen. Niet alleen voor vragen, maar ook voor snelle oplossingen. Daar zetten we sterk op in. Belisol Kempen covert een regio met veel potentieel en dat willen we op korte termijn benutten. Voor mezelf als zaakvoerder vind ik het heel belangrijk dat ik van alle aspecten goed op de hoogte ben. Daarom ben ik momenteel erg bezig met verkoop en na het bouwverlof zal ik mij verdiepen in andere aspecten zoals opmeten, plaatsing en planning. Alleen zo kan ik een optimale service garanderen.”