Ga verder naar de inhoud

Het traject

Vooraleer u aan de slag gaat als Belisol franchisenemer, doorloopt u een intensief kennismakingstraject. Gedurende dit traject kan u vertrouwd geraken met alle aspecten van het Belisol ondernemerschap.

Vooraleer u aan de slag gaat als Belisol franchisenemer, doorloopt u een intensief kennismakingstraject. Gedurende dit traject kan u vertrouwd geraken met alle aspecten van het Belisol ondernemerschap, onze verkooptechnieken en producten en kennismaken met het netwerk waarvan u deel zal uitmaken.

Stap 1:

Vul het aanmeldingsformulier op deze website in. Bezorg ons zoveel mogelijk informatie over uw opleiding(-en), professionele loopbaan en eventueel ervaring in de sector. Wij beoordelen uw aanmelding. Als deze positief is dan nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek.

Stap 2:

Mochten beide partijen een verdere samenwerking positief inzien, dan wordt u uitgenodigd voor een tweede gesprek . Hier zal verder ingegaan worden op o.a. de locatie, het financiële gedeelte en het contract. Dergelijke gesprekken zijn intensief en vragen een grote inspanning van beide partijen. Probeer goed voorbereid te zijn opdat deze eerste kennismaking positief kan verlopen.

Stap 3:

In deze fase zal u een kennismakingsstage van 3 dagen aangeboden worden om meer bekend te geraken met het merk Belisol alsook ons uiterst uitgebreid gamma. U kan persoonlijk de unieke sfeer en cultuur in onze organisatie proeven.

Stap 4:

Er zal nu een afrondingsgesprek plaatsvinden waarin nog eventuele vragen of onduidelijkheden opgehelderd zullen worden voordat we overgaan tot het ondertekenen van het contract.

De gehele procedure zal minimum 6 maanden duren om zo een verantwoorde beslissing te maken voor beide partijen en om alles financieel en operationeel te kunnen realiseren. Vervolgens kan uw verkooppunt goed voorbereid worden geopend!

Contacteer ons

Uw gegevens

PDF of Word, maximum 5MB

PDF of Word, maximum 5MB